Urmareste-ne pe Facebook
Laurentiu Sarghie: 0722.40.20.80

Tipografie flyere pliante

Sunt mai multe tipuri de pliante si de brosuri care au marimi si forme diferite insa au doua lucruri in comun toate: se distribuie gratuit si reprezinta o forma directa de mareting. O brosura publicitara este fie impartita pe strada fie distribuita impreuna cu alte produse sau materiale promotionale sau e inamana clientilor in momentul in care viziteaza firma ori transmisa prin posta.

Pliantele sunt forme foarte eficiente de promovare insa daca sunt exploatate in mod necorespunzator nu vor avea niciodata efectul pe care il doriti. Tipul acesta de pliante va ofera mai multe informatii si nu sunt complementare pentru un site. Aceste metode sunt folosite pentru a promova evenimentele si proiectele organizatiilor, ofertelor unor retaileri si serviciilor bancare.

Tipografie flyere pliante

De asemenea can vorbim despre pliante trebuie sa raspundem la mai multe intrebari si anume ce durata de viata va avea pliantul vandut si ce scop are. Daca pliantul este unul pe termen scurt atunci acesta va fi aruncat imediat. Toate aceste metode sunt utilizate pentru a promova evenimentele si proiectele orgaizatiior si ofertelor unor retaileri si a serviciilor bancare.

De asemenea in momentul in care vorbim despre pliante trebuie sa raspundem la urmatoarele intrebari. Ce durata de viat are pliantul pe care il vindeti. Este unul pe termen scurt care se va arunca upa ce e studiat sau unul pe termen lung care ar trebui sa reziste cat mai mult pana cand apare un pliant nou.

Daca vreti sa personalizati brosurile sau pliantel va trebui sa luati in calcul si tiparul digital pentru ca el va permite sa le personalizati cu numele destinatarilor sau sa realizati coperte diferite pentru grupuri distincte de clienti.

Daca brosurile sau pliantele contin mai multe imagini colorate de tipul hartie utilizata se va face diferenta dintre un tiar excelent si unul normal. Hartiile lucioase vor reda si cele mai bune rezultate si in cazul in care vreti sa fiti mai creativi atunci hartiile mate si chiar si cele care nu sunt cretate ofera rezultate bune. In schimb, daca brosurile si flyerele includ mai multe informatii va recomandam sa urmariti si usurinta de citire. In situatia aceasta hartiile care nu sunt lucioase sunt cea mai buna optiune. Felul in care veti alege finisarile  pentru brosuri sau pentru pliane va ajuta sa iesiti in evidenta si sa incorporati o lacire sau un folio pentru ca designul sa fie cat mai bun. Costurile ar trebui sa fie de asemenea, luate in calcul pentru ca va ajuta sa decideti dacaveti produce brosuri ori pliante premium, de lux sau de larg consum ori unele ieftine  si apoi veti planifica continutul si veti putea tipari si aplica cele mai bune finisari pentru un buget anume. Daca aveti de gand sa expediati plianele atunci este bine sa tineti cont de greutatea si de dimensiunile plicurilor pentru ca marimea, greutatea si grosimea vor avea tot timpul un impact mare asupra costurilor de expeditie.

 

To Top